Bileta Avioni

15 12, 2013

SmallPlanet ne Tirane [Bileta Avioni]

By |December 15th, 2013|Bileta Avioni, Small Planet Airlines Tirana|0 Comments|

Nga 20 dhjetori, në aeroportin e Rinasit do të zbresin edhe avionët e kompanisë Small Planet Airlines Romë, 11 dhjetor 2013 – Me falimentimin e Belle Air, veç futjes së fluturimeve të reja Blu Panorama, shtimit të fluturimeve të kompanive  Alitalia dhe Air One, në aeroportin Nënë Tereza të Rinasit, nga 20 dhjetori do të mbërrijnë nga Italia edhe avionët [...]

Incoming search terms:

 • reclaimed sandstone scotland
 • pegasus bileta avioni tirane stanboll
 • bileta avjoni rom madrit
 • pegasys tirane stanboll
 • fly-albania net
 • FLY PEGASUS IN ALBANIA
 • blu panorama fluturime tirane pisa
 • bileta avioni vjen tiranë
 • bileta avioni tirane lubjane
 • avioni tirane stockholm
15 12, 2013

Bileta Avioni me cmime promovuese nga Austrian

By |December 15th, 2013|Austrian Airlines Tirana, Bileta Avioni|0 Comments|

Tirana Amsterdam 190 € from Oct. 22, 2013 Redticket Offers – Austrian Airlines Tirana Tirana Barcelona 191 € from Oct. 22, 2013 Redticket Offers Austrian Airlines Tirana Incoming search terms:tirane- vien me austrian airlines

Incoming search terms:

 • tirane- vien me austrian airlines
8 12, 2013

Pegasus Airline fillon fluturimet drejt Tiranës

By |December 8th, 2013|Avio Kompanite, Bileta Avioni, Pegasus Airlines|0 Comments|

Pegasus Airline fillon fluturimet drejt Tiranës • Pegasus Airline do të nisë fluturimet pesë herë në javë drejt Tiranës nga aeroporti i Stambollit Sabiha Gokcen • Pasagjerët do të udhëtojnë në bordin e një avioni Boeing 737-800 Incoming search terms:bileta avioni pegasusfluturim tirane cuneopegasus airlines albaniabileta air onepegasus airlines Tiranepegasus airlines tiranalinje avioni cuneo-tiranëfluturimi tiranë londërBileta avion tiran cuneotirane cuneo

Incoming search terms:

 • bileta avioni pegasus
 • fluturim tirane cuneo
 • pegasus airlines albania
 • bileta air one
 • pegasus airlines Tirane
 • pegasus airlines tirana
 • linje avioni cuneo-tiranë
 • fluturimi tiranë londër
 • Bileta avion tiran cuneo
 • tirane cuneo
3 12, 2013

Bileta Avioni per pasagjeret e Belle Air nga Blue Panorama

By |December 3rd, 2013|Bileta Avioni|0 Comments|

TARIFA SPECIALE PER PASAGJERET BELLE AIR Blue Panorama Airlines dhe blu-express ju ofrojne te gjithe pasagjereve qe disponojne nje bilete per fluturimet e anulluara BELLE AIR, mundesine te riprenotojne udhetimin e tyre me nje nga fluturimet ne dispozicion kundrejt cmimit special prej EUR 60 ku eshte i pershire dhe nje bagazh. Incoming search terms:bieta avioni blu panoramabileta avioni me blue [...]

Incoming search terms:

 • bieta avioni blu panorama
 • bileta avioni me blue panorama
 • blu panorama shqiperi
 • blue panorama airlines albania
 • Tirane malpensa prill 2014
 • airone-tirana
  Permalink Gallery

  Airone Bileta Avioni nga Tirana per Milano, Pisa dhe Venezia

18 08, 2013

Airone Bileta Avioni nga Tirana per Milano, Pisa dhe Venezia

By |August 18th, 2013|Airone, Avio Kompanite, Bileta Avioni|7 Comments|

19/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00 21/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00 22/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00 23/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00 24/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00 Incoming search terms:bileta avioni tirane milanoairone albaniaPIZA ALBANIAbilete avioni tirane milanobileta per tirane aerio beilerbileta avioni vjen tirane sa kushtojnbileta avioni slloveni tiranearione bileta avioniairone [...]

Incoming search terms:

 • bileta avioni tirane milano
 • airone albania
 • PIZA ALBANIA
 • bilete avioni tirane milano
 • bileta per tirane aerio beiler
 • bileta avioni vjen tirane sa kushtojn
 • bileta avioni slloveni tirane
 • arione bileta avioni
 • airone bileta
 • volitiranavenezia
 • tirana-Venecia-Bileta
  Permalink Gallery

  Belleair me oferta promocionale gjate Shtatorit dhe Tetorit 2013

10 08, 2013

Belleair me oferta promocionale gjate Shtatorit dhe Tetorit 2013

By |August 10th, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|7 Comments|

Tirane – Venecia prej 10 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 nje drejtim taksat e perfshira Venecia – Tirane prej 4 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 nje drejtim taksat e perfshira

 • alitalia-tirana
  Permalink Gallery

  Bileta Avioni per Alitala nga Shqiperia per Itali dhe Europe

2 04, 2013

Bileta Avioni per Alitala nga Shqiperia per Itali dhe Europe

By |April 2nd, 2013|Avio Kompanite, Bileta Avioni, Tirana International Airport|9 Comments|

Bileta Avioni per Itali Tirana – Milan Round Trip from 184€ Tirana – Rome Round Trip from 217€ Tirana – Venice Round Trip from 243€ Incoming search terms:bileta avioni pisa tiraneBelleair Albania Cmimet E BiletaveAeroporti rinas bileta per be greqiudhetime ajrore franctiranerezervime per bileta avioni per muajin qershor 2014cmimet e biletave te flyalbeniaBileta avioni zvicerrbileta avioni tirane lyonbileta avioni rinas [...]

Incoming search terms:

 • bileta avioni pisa tirane
 • Belleair Albania Cmimet E Biletave
 • Aeroporti rinas bileta per be greqi
 • udhetime ajrore franctirane
 • rezervime per bileta avioni per muajin qershor 2014
 • cmimet e biletave te flyalbenia
 • Bileta avioni zvicerr
 • bileta avioni tirane lyon
 • bileta avioni rinas kanada
 • bileta avioni per itali rinas verona
2 04, 2013

Belle Air – Viene 79.90 (nje drejtim)

By |April 2nd, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|0 Comments|

Belle Air – Viene 79.90 (nje drejtim)

Belle Air -  Viene 79.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

2 04, 2013

Belle Air – Belgjike Bruksel 69.90 (nje drejtim)

By |April 2nd, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|0 Comments|

Belle Air -  Belgjike Bruksel 69.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

2 04, 2013

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)

By |April 2nd, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|3 Comments|

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

Incoming search terms:

 • harbite toskaj
 • oferta e biletave te avionve bolonja rinas