Belle Air

15 12, 2013

Bilanci i BelleAir

By |December 15th, 2013|Belle Air|0 Comments|

Kompania rezultonte në gjendje të qëndrueshme financiare, sipas bilancit të 2012-s. Detyrimet ndaj bankave 8.1 milionë euro; kompania në bilanc njeh si detyrime ndaj shtetit vetëm një shumë prej 250 mijë eurosh. Aktivet fikse ishin 45 milionë euro në fund të 2012-s. Incoming search terms:rinas vien bruksel aeroplan

Incoming search terms:

 • rinas vien bruksel aeroplan
24 11, 2013

Falimenton BelleAir

By |November 24th, 2013|Belle Air|1 Comment|

Kompania Belle Air, e kontaktuar ka njoftuar se për shkak të “situatës së përgjithshme ekonomike, rënies së fuqisë blerëse, reçesionit në tregjet kryesore ku operon kjo kompani, si edhe bllokimit prej më se 18 ditësh të të gjitha llogarive bankare të kompanisë Belle Air”, kjo kompani është detyruar të pezullojë përkohësisht fluturimet e saj.

Në sqarimin, Belle Air sqaron se […]

Incoming search terms:

 • aeroporti i athines
20 08, 2013

belleir air albania

By |August 20th, 2013|Belle Air|1 Comment|

  Vajtja [ Tirana - Ancona ] 21-08 LZ 241 241,70 EUR Vajtja [ Tirana - Ancona ] 22-08 LZ 241 221,70 EUR Vajtja [ Tirana - Athens ] 21-08 LZ 987 131,70 EUR Vajtja [ Tirana - Athens ] 23-08 LZ 987 131,70 EUR Incoming search terms:belleair albaniabileta avoni

Incoming search terms:

 • belleair albania
 • bileta avoni
 • tirana-Venecia-Bileta
  Permalink Gallery

  Belleair me oferta promocionale gjate Shtatorit dhe Tetorit 2013

10 08, 2013

Belleair me oferta promocionale gjate Shtatorit dhe Tetorit 2013

By |August 10th, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|7 Comments|

Tirane – Venecia prej 10 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 nje drejtim taksat e perfshira Venecia – Tirane prej 4 shtator deri me 31 tetor duke filluar nga 44.90 nje drejtim taksat e perfshira

13 06, 2013

bileta avioni Belleair Tirane – Londer 111.70 Euro

By |June 13th, 2013|Belle Air|1 Comment|

bileta avioni belleair Tirane – Londer 111.70 Euro Rezervo Tani Bileten e Avionit Tirane – Londer per vetem 111.70 nje drejtim perfshire te gjitha taksat Incoming search terms:Londer tiraneudhetime londer tirane

Incoming search terms:

 • Londer tirane
 • udhetime londer tirane
13 06, 2013

Belle Air – Me ne udhëtojnë të gjithë!

By |June 13th, 2013|Belle Air|0 Comments|

  BELLE AIR është një shoqëri tregtare me kapital tërësisht shqiptar, e krijuar në vijimësi të një nisme biznesi familjar prej vitit 1992, e cila, në mënyrë modeste e me përkushtim, ka ndërtuar dhe zhvilluar një kompani ajrore të suksesshme duke filluar nga viti 2005 deri më sot. Incoming search terms:bileta avioni tirane athine prill 2014bileta per bologna prill 2014bizneset [...]

Incoming search terms:

 • bileta avioni tirane athine prill 2014
 • bileta per bologna prill 2014
 • bizneset me shumic ne shqiperi
 • cmimi i biletave bolonja tirane vajtje ardhje ne prill 2014
9 04, 2013

Belle Air Fluturimet nga Tirana Prill 2013

By |April 9th, 2013|Belle Air|1 Comment|

Tirana – Ancona 10-04     LZ 241     111,70     EUR Tirana – Ancona 12-04     LZ 241  131,70     EUR Tirana – Ancona 13-04     LZ 241    161,70     EUR

2 04, 2013

Belle Air – Viene 79.90 (nje drejtim)

By |April 2nd, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|0 Comments|

Belle Air – Viene 79.90 (nje drejtim)

Belle Air -  Viene 79.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

2 04, 2013

Belle Air – Belgjike Bruksel 69.90 (nje drejtim)

By |April 2nd, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|0 Comments|

Belle Air -  Belgjike Bruksel 69.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

2 04, 2013

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)

By |April 2nd, 2013|Belle Air, Bileta Avioni|3 Comments|

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

Incoming search terms:

 • harbite toskaj
 • oferta e biletave te avionve bolonja rinas