8 01, 2014

Bileta Avioni me FlyAlbania duke filluar nga 28 euro

By |January 8th, 2014|FlyAlbania|0 Comments|

Ajo qe eshte befasuese eshte cmimi prej 28.00 euro per bilete avioni nga Verona per ne Tirane me date 11.janar,2014 nje cmim tejet i ulte nga kompania e re Flyalbania

Tirana  – Verona JN 511 Sat 11.01.2014  TIA  09:30  VRN  11:10  92,00 €
Tirana  – Verona JN 511 Wed 15.01.2014  TIA  09:30  VRN  11:10  52,00 €

Verona  – Tirana JN 510 Sat […]

15 12, 2013

SmallPlanet ne Tirane [Bileta Avioni]

By |December 15th, 2013|Bileta Avioni, Small Planet Airlines Tirana|0 Comments|

Nga 20 dhjetori, në aeroportin e Rinasit do të zbresin edhe avionët e kompanisë Small Planet Airlines Romë, 11 dhjetor 2013 – Me falimentimin e Belle Air, veç futjes së fluturimeve të reja Blu Panorama, shtimit të fluturimeve të kompanive  Alitalia dhe Air One, në aeroportin Nënë Tereza të Rinasit, nga 20 dhjetori do të mbërrijnë nga Italia edhe avionët [...]

15 12, 2013

Flight Information Tirana Airport Nisjet dhe Mberritjet

By |December 15th, 2013|Tirana International Airport|0 Comments|

Flight Information – Real Time Arrivals Sunday – 15 December 2013 -

15 12, 2013

Bileta Avioni me cmime promovuese nga Austrian

By |December 15th, 2013|Austrian Airlines Tirana, Bileta Avioni|0 Comments|

Tirana Amsterdam 190 € from Oct. 22, 2013 Redticket Offers – Austrian Airlines Tirana Tirana Barcelona 191 € from Oct. 22, 2013 Redticket Offers Austrian Airlines Tirana

15 12, 2013

Oferta e Alitalia per Bileta Avioni nga Tirana

By |December 15th, 2013|Alitalia Tirana|0 Comments|

Tirana – Milan – Tirana per vetem EUR 140 Tirana – Turin – Tirana per vetem EUR 141 Tirana – Rome – Tirana per vetem EUR 142

15 12, 2013

Flyalbania oferta per bileta kthyese nga Milano

By |December 15th, 2013|FlyAlbania|0 Comments|

18.12.2013—25.12.2013 Milano – Tirana – Milano 148.–EUR me Flyalbania 18.12.2013—25.12.2013 Verona – Tirana – Verona 148.–EUR me Flyalbania 18.12.2013—25.12.2013 Bologna – Tirana – Bologna 148.–EUR me Flyalbania

15 12, 2013

Bilanci i BelleAir

By |December 15th, 2013|Belle Air|0 Comments|

Kompania rezultonte në gjendje të qëndrueshme financiare, sipas bilancit të 2012-s. Detyrimet ndaj bankave 8.1 milionë euro; kompania në bilanc njeh si detyrime ndaj shtetit vetëm një shumë prej 250 mijë eurosh. Aktivet fikse ishin 45 milionë euro në fund të 2012-s.

9 12, 2013

Negociata për aeroportin e Sarandës

By |December 9th, 2013|Avio Kompanite|0 Comments|

Zhvillime pozitive mes qeverisë shqiptare dhe koncesionarit gjerman Bisedimet kanë nisur zyrtarisht në muajin nëntor të vitit 2010, por pa rezultat konkret, duke u mjaftuar vetëm me “vullnetin e mirë” të të dyja palëve. Prej asaj kohe, diskutimet kanë sjellë zhvillime me ulje-ngritje për hapjen e aeroportit të Sarandës, në Jug të vendit, si dhe aktivizimin e pistës së Kukësit [...]

  • aviacioni
    Permalink Gallery

    Aviacioni, Haxhinasto: Do hyjnë kompani me kosto më të ulëta

9 12, 2013

Aviacioni, Haxhinasto: Do hyjnë kompani me kosto më të ulëta

By |December 9th, 2013|Avio Kompanite|0 Comments|

Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës Edmond Haxhinasto u shpreh se kompani me kosto të ulëta do të operojnë në tregun shqiptar të aviacionit.
Deklarata u bë në seancën parlamentare të parlamentit ku në rend të ditës ishte dhe diskutimi i ratifikimit të marrëveshjes ndërmjet qeverisë shqiptare dhe qeverisë së shtetit të Kuvajtit, për shërbimin ajror, si dhe një ndryshim në […]

  • flyalbania-fly albania
    Permalink Gallery

    “FlyAlbania” dhe “Livingstone Air” nisin fluturimet Itali-Tiranë-Itali

8 12, 2013

“FlyAlbania” dhe “Livingstone Air” nisin fluturimet Itali-Tiranë-Itali

By |December 8th, 2013|FlyAlbania|0 Comments|

E themeluar nga kompania me përvojë 20 vjeçare “Eurokoha Reisen” së bashku me partnerët e saj në Shqipëri, “FlyAlbania”, ka kënaqësinë të informojë publikun e gjerë për fillimin e fluturimeve të rregullta nga Italia në Tiranë dhe anasjelltas. Rrugëtimin e saj, “FlyAlbania” e nis së bashku me kompaninë e mirënjohur italiane “Livingstone Air”.

Fluturimet nga Tirana për në Milano, Verona […]